image

Ковач-молодший знову виграв тендер "Закарпаттяобленерго"

ПАТ «Закарпаттяобленерго» за результатами тендеру уклало чергову угоду з Закарпатським управлінням ПАТ «Електро» на реконструкцію підстанції за 15,12 млн грн. Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Замовлено роботи по реконструкції ПС 110/35/10 кВ Липча, роботи мають виконати упродовж року.

Власниками трьох найбільших часток фірми «Електро» за даними SMIDA є:

12% – ТОВ «Електро-Закарпаття», власники Михайло Костак, відомий як директор Закарпатського управління компанії, і Дмитро Славич. Останній також донедавна був співзасновником ТОВ «Електро-будсервіс», разом з Сергієм Ковачем, депутатом Закарпатської облради від Партії регіонів, сином колишнього народного депутата Василя Ковача (2012-2014р.р., обирався від Партії регіонів, 20 лютого 2014 р. з партії вийшов). До обрання в парламент Ковач-старший 13 років поспіль очолював «Закарпаттяобленерго», тобто замовника тендеру.
16% – ТОВ «Чечва», власники генеральний директор «Електро» Ярослав Тринцолин та Олексій Михайлович;
15% – ТОВ «Електромодерн», власники – Володимир Дмитраш (голова Тернопільського управління «Електро»), Петро Дмитраш, Олексій Овод, а також Олександр Прокопів, усіц з Тернополя.

Єдиним конкурентом Закарпатського управління знову було ТОВ «Елітар». 

«Елітар» із Закарпатським управлінням «Електро» вже не вперше розігрують тендери Закарпатського обленерго – нещодавно вони розділили 53 млн грн. на реконструкцію ліній електропередач.

Як ми повідомляли, нещодавно фірма сина екс-директора "Закарпаттяобленерго" Василя Ковача вже вигравала крупний тендер.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com