image

Моє Закарпаття проводить серію тренінгів з бізнес-освіти та підприємницької діяльності

ГО “Моє Закарпаття” в межах проекту «Сприяння у працевлаштуванні та  розвитку підприємницьких ініціатив внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Закарпатті»  проводить серію тренінгів з  бізнес-освіти та підприємницької діяльності в Закарпатті

Метою тренінгів є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу внутрішньо переміщеними особами (ВПО); створення позитивних прикладів успішного започаткування бізнесу ВПО, як моделі для створення робочих місць державою та іншими зацікавленими сторонами.

         09 лютого 2023р в Чертежському ліцеї(Середнянська ОТГ)  відбувся тренінг для внутрішньо-переміщених осіб  «Перші кроки в підприємницькій діяльності. Від мрії до дії».

         На тренінгу  учасники дізналися про :

  • Місію підприємця, бізнесу та візію його масштабування
  • Стратегії та інструменти для ведення власного бізнесу
  • Чому варто наважитись розпочати власну справу не зважаючи на перешкоди та стереотипи такі як вік, відсутність заощаджень
  • Вибір потенційної бізнес-ідеї, виду діяльності
  • Побудову бізнес команди та успішне управління нею
  • Вибудову ефективної комунікації з клієнтами
  • Фінансова складова старту нового бізнесу
  • Переваги та складнощі у занятті підприємницькою діяльністю

         Можливість стати фінансово забезпеченою і незалежною людиною є абсолютно у кожного. Щоб зрозуміти, чи варто займатися тим чи іншим бізнесом, необхідно в першу чергу зайнятися оцінкою бізнес ідеї і виявити, наскільки вона перспективна і може принести дохід у конкретних та сучасних умовах.

зображення_viber_2023-02-10_12-49-56-747

        

Звичайно, щоб організувати бізнес, потрібно пройти багато етапів – від реєстрації до налагодження комунікацій з покупцями та постачальниками,  працівниками, фінансові складові та багато іншого, однак найголовніше – ідея, з якої і починається діяльність.

На тренінгу учасники ознайомилися з історією розвитку власного бізнеса на життєвому досвіді  бізнес тренера і успішного підприємця Олександра Кирилюка. Дуже доступно і цікаво було подано матеріал щодо генерування бізнес-ідеї,  розрахунку бізнесу та  заснування підприємницької діяльності.

Короткі тези з тренінгу: Я знаю по собі, що кожен з нас хоча б раз у житті стикається з питанням: «А чи не почати власну справу?». У цей момент починають тремтіти коліна, поруч з'являються порадники, на очі періодично попадаються самі різні статті і замітки - як позитивні, так і негативні, і звичайно ж, нагадують про себе страхи ... В результаті в голові виникають сумбур і плутанина, які найчастіше призводять до того, що ви відганяєте від себе цю думку і продовжуєте займатися тим, чим і займалися до цього.

Як показує практика, найбільш успішний бізнес створює той, хто не відмовляється від своєї мрії і продовжує йти вперед. Той, хто вірить в самого себе, той, хто слідує рекомендаціям успішних бізнесменів і переймає їх досвід. Впевнений: підприємцем може стати кожен!

Проєкт виконується за фінансової підтримки  БФ "Центр громадських ініціатив".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com