image

Москаль знову вступив у конфлікт з Укрзалізницею

У голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля знову виник конфлікт з Укрзалізницею

Цього разу - через можливе припинення вантажних операцій на десяти залізничних станціях Закарпаття.

Відповідний лист від Ужгородської дирекції залізничних перевезень надійшов до Закарпатської ОДА.

Укрзалізниця просить закрити станції через їх нерентабельність. Мова йде про припинення вантажних операцій на станціях: Великий Березний, Жорнава, Есень, Кольчино, Чорнотисів, Рокосів, Боржава, Буштино, Тячів та Солотвино. 

Укрзалізниця переконує, що станції не дають прибутку і просить закрити їх та надати компенсацію за вже нанесені збитки.

Ужгородська дирекція залізничних перевезень паралельно звернулася до сільрад населених пунктів, де знаходяться ці станції.

Укрзалізниця-500x720

У свою чергу, Геннадій Москаль категорично проти закриття цих станцій. Він написав на своїй сторінці в інтернеті, що Київ постійно щось "оптимізовує" і вимагає від Закарпаття щось закрити. То школи, то амбулаторії, то ще щось. Але, на думку Москаля, на відміну від інших регіонів України, в Закарпатті є приріст населення і ми нічого не закриваємо, а навпаки - відкриваємо нові амбулаторії та школи.

"Закарпатська облдержадміністрація категорично проти закриття будь-яких виробничих об′єктів на території області, в першу чергу, інфраструктурних", - пише Москаль. 

Нагадаємо, що нещодавно виник конфлікт між Геннадієм Москалем та Укрзалізницею через те, що залізниця не надавала Закарпаттю вагони для перевезення щебеню і через це зупинилися всі асфальтні заводи області і неможливо було виконувати роботи по ремонту доріг. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com