image

На Закарпатті відкрився ще один коньячний завод

У селі Оросієво Берегівського району компанія Шато Чизай відкрила коньячний завод.

На його презентації були і керівники краю, які провели робочу розмову з головою компанії Геннадієм Гутманом.

Виробничі потужності підприємства у с. Оросієво вражають: місткість спиртосховища – 600 тисяч л, продуктивність дистиляційного відділення – 1800 л на добу, для витримки міцних напоїв встановили 60 дубових бариків (бочок), упланах – 300.   А сировинною базою є виноград,який компанія вирощує на 272 гектарах закарпатських земель.
Новий завод став частиною виноробного комплексу підприємства, що охоплює три виноградні масиви, потужності первинної і вторинної переробки винограду, виносховища, лабораторію, офіси тощо.
Родзинкою нового напою є те, що його витримуватимуть у бочках з-під вин, зокрема і знаної далеко за межами Закарпаття «Троянди Карпат», - написав з цього приводу перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Для закарпатців – всупереч об’єктивним обставинам в регіоні відкриваються нові робочі місця, для інвесторів – наш край працює і розвивається попри все. Це надважливо для економіки краю, адже підприємство регулярно сплачуватиме податки і наповнюватиме бюджет, - додав Білецький.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com