image

Найкрупніший готель Ужгорода потерпає від рейдерів (ВІДЕО)

Найкрупніший готель Ужгорода - "Закарпаття" - потерпає від рейдерських атак

Епопея навколо готелю «Закарпаття» тягнеться вже декілька років. Працівники готелю розповідають, на комплекс завжди дивилися як на ласий шматочок. І дійсно, готель розташований в центрі міста,має 600 номерів та під рукою необхідну інфраструктуру. Хтось називає це банкрутством, а ось самі працівники кажуть – схоже на чергове рейдерство.

Працівники нарікають, юридичні тяганини перш за все відображаються на колективі. Мовляв важко працювати у постійній психологічній напрузі. І дійсно, останні роки готель перебував на стадії банкрутства. Та власнику вдалося знайти спільну мову з кредиторами і навіть заключили мирову угоду на поступове погашення боргів. Залишилося лише дане клопотання подати в суд і діждатися рішення. Про те тут стається саме цікаве. "Чесна" суддя відправляє готель на ліквідацію та призначає арбітражного керуючого.

В результаті таких дій, кажуть правозахисники, готель приречений на продаж за копійки. На багаторічній історії готелю ставить хрест, а люди котрі тут працюють опиняться на вулиці. Юристи б’ють на сполох, мовляв тут діє стандартна схема рейдерства.

Хто зазіхає на готель з багаторічною історією юристи говорити не поспішають. Про те, кажуть мають здогадки проаналізувавши всі справи пов’язані з їхньої арбітражною керуючою. Дану особу в мережі інтернет пов’язують з діяльністю компанії КВВ груп, власника якого Євгенія Казьміна звинувачують в рейдерстві та сепаратизмі, - повідомляє "Правда - ТУТ".

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com