image

Нема грошей: На Закарпатті турки закривають асфальтний завод і не можуть продовжити ремонт дороги

Чергова сумна історія про наше безгрошів'я 

Все починалося доволі оптимістично. Турецька компанія виграла тендер на ремонт дороги від Нижніх Воріт і до Міжгір'я. Всього потрібно було 400 млн. грн. Але спочатку домовилися на ремонт дороги хоча б до Воловця. Частину коштів турки отримали і відразу почали роботи. Для того, щоб не возити асфальт здалеку, вирішили побудувати сучасний асфальтовий завод поруч з Воловцем. 

Ще до зими перший шар асфальту проклали майже до Воловця. Пройшла зима і скрізь в області асфальт попсувався. Але турецький витримав. Здавалося б, нарешті ми будемо мати хоч одну якісну дорогу в Закарпатті. Однак потім сталося те, що і мало статися - гроші закінчилися. Голова ОДА Геннадій Москаль в терміновому порядку просив від Кабміну дати 400 млн. на те, щоб добудувати дорогу до Міжгір'я, а потім ще 300 млн. грн., щоб довести дорогу до Синевірського озера. Кабмін не дав. Закарпатська Служба автомобільних доріг також немає коштів. Роботи зупинилися. Унікальний завод з виробництва якісного асфальту закривають. Буде звільнено майже 80 чоловік. 

Люди у відчаї і навіть готові провести акцію протесту. Але навряд чи допоможе. Країна у нас така.

Більше - в сюжеті телеканалу Сіріус.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wJ40P1oMGes" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com