image

Панов та Балога були кращими на бізнес-форумі в Словаччині (ФОТО)

Сьогодні в словацькому місті Кошице в рамках Днів України розпочав роботу словацько-український форум. У перший день пріоритетною тематикою були індустріальні зони.

У першій частині свої презентації представляли словацькі підприємці. Цікавою була і презентація Кошицького технічного університету, зокрема, наукового-технічного інкубатору.

По перерві свої презентації на розсуд представили українці. І кращими з них були презентації саме закарпатців.

Зокрема, Володимир Панов представив можливості свого дітища - індустріального парку «Соломоново». Пріоритетом цього парку є його розташування та готова інфраструктура. Парк має потужний потенціал і готовий для інвестиційних вливань. Загалом, найбільш оптимальним для Закарпаття в цілому є створення крупного автомобільного бізнес-кластеру, адже на території області діють вже ряд крупних міжнародних інвестиційних проектів, які працюють на автомобільну індустрію.

Інвестиційні можливості Мукачева на форумі представив його мер Андрій Балога, який показав переваги Мукачева, як привабливого для інвестицій міста. Балога навів приклад, що сінгапурська компанія Flex, попри кризу в Україні, нарощує виробничі потужності. Активно в Мукачеві працюють і компанія Fisher, яка саме в Мукачеві виробляє понад 80% своєї лижної продукції, та компанія «Точприлад».

Окрім іншого, Андрій Балога анонсував бізнес-форму, який в середині травня відбудеться в Мукачеві і запросив підприємців відвідати цей форум, щоб переконатися, що в Мукачево можна інвестувати без побоювань за долю бізнесу.

Фактично презентації Панова та Балоги були кращими у цей день бізнес-форуму, серед всіх українських презентацій.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com