Тендер "Закарпаттяобленерго": частину коштів отримає фірма сина екс-директора цієї енергокомпанії

ПАТ «Закарпаттяобленерго» за результатами тендеру уклало низку угод на будівництво та реконструкцію ліній електропередач загалом на 53,14 млн грн. Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Більшу частину коштів – 30,43 млн грн. – має отримати Закарпатське управління ПАТ «Електро». Власниками трьох найбільших часток фірми «Електро» за даними SMIDA є:

12% – ТОВ «Електро-Закарпаття», власники Михайло Костак, відомий як директор Закарпатського управління компанії, і Дмитро Славич. Останній також донедавна був співзасновником ТОВ «Електро-будсервіс», разом з Сергієм Ковачем, депутатом Закарпатської облради від Партії регіонів, сином колишнього народного депутата Василя Ковача (2012-2014р.р., обирався від Партії регіонів, 20 лютого 2014 р. з партії вийшов). До обрання в парламент Ковач-старший 13 років поспіль очолював «Закарпаттяобленерго», тобто замовника тендеру.

16% – ТОВ «Чечва», власники генеральний директор «Електро» Ярослав Тринцолин та Олексій Михайлович;

15% – ТОВ «Електромодерн», власники – Володимир Дмитраш (голова Тернопільського управління «Електро»), Петро Дмитраш, Олексій Овод, а також Олександр Прокопів, усіц з Тернополя.

Єдиним конкурентом Закарпатського управління було ТОВ «Елітар», яке виграло на цьому тендері 22,72 млн грн.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com