image

В Ужгороді відбудеться стратегічна сесія, присвячена розвитку бізнесу в Ужгороді у взаємозв’язку з розвитком міста

У неділю 19 лютого, о 12.00 годині у малому залі Совиного гнізда відбудеться стратегічна сесія, присвячена розвитку бізнесу в Ужгороді у взаємозв’язку з розвитком міста.

Чи може розвиватися бізнес окремо від міста? Чи може місто стати успішним без успішного бізнесу в ньому? Наскільки вони взаємозалежні? Це головні питання, які наша команда ставить перед учасниками.
Запрошуємо до участі у стратегічній сесії підприємців Ужгорода, представників малого та середнього бізнесу, оскільки вважаємо, що від бізнесу у великий мірі залежить спрямування міста, його наповнення, енергія і добробут жителів в цілому.

Ми разом попрацюємо над тим, які виклики стоять перед бізнесом у стосунках із містом, зможемо побачити, чи є вони спільними для різних сфер, які завдання повинні стояти на порядку денному для підтримки місцевого бізнесу. Крім того, у робочих групах будуть обговорені шляхи вирішення завдань, які є спільними для різних підприємців міста.

Спосіб проведення стратегічної сесії передбачає активну участь представників бізнесу в роботі у малих групах, а також обговорення у форматі «світового кафе». Захід триватиме до 16.15.
Результатом цієї стратегічної сесії стане вироблене спільне бачення Ужгорода та бізнесу в ньому. Напрацювання з цієї сесії будуть враховані під час формування візії міста під час розробки стратегії, яка розроблятиметься у 2017 році.
Просимо заповнити коротку реєстраційну форму:  https://goo.gl/forms/nZ8ZVJJAx0iY4uSN2

Ми віримо, що зміни в нашому місті залежать від конструктивного діалогу та пошуку спільних цінностей між владою, бізнесом і громадою.

Організатор – ГО «Інститут міста Ужгорода». Сесія відбувається за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com