image

Відомі бізнесмени обговорили можливості покращення бізнес-середовища на Закарпатті

На закарпатському заводі «Ядзакі» 3 листопада відбулася позиційна зустріч представників великого бізнесу Закарпаття, Обєднання організацій роботодавців Закарпаття та керівництва Федерації роботодавців України за участі бізнесменів та керівників великих компаній з усієї України. Останні приїхали на Закарпаття для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем ведення бізнесу.

Позиційній зустрічі передували візити на передові та найбільш інноваційні підприємства Закарпатської області: заводи «Фішер» (Мукачево), «Єврокар» (Ужгород), «Флекстронікс» (Мукачево). Після ознайомлення з виробничими потужностями закарпатських інвестиційних гігантів, поважних гостей гостинно прийняв завод «Ядзакі», де й відбулася Позиційна зустріч за круглим столом, після якої свої виробничі потужності демонстрував завод «Джейбіл Сьоркіт» (Ужгород).

За круглим столом залу для переговорів заводу «Ядзакі» зібралися Заступник Голови Ради ФРУ Олег Боярин, Голова ОООРЗ Володимир Панов,генеральний директор ТОВ «Ядзакі Україна» Мілош Босак, Генеральний директор ФРУ Руслан Іллічов, Члени президії ФРУ бізнесмени Олександр Олійник та Павло Штутман, керівники компаній з Луцька, Києва, Харкова,Кропивницького, Херсону, а також представники та топ-менеджмент найбільших підприємств Закарпаття.

В ході жвавого обговорення, учасники зустрічі обмінялись думками щодо механізмів покращення бізнес-середовища в Україні, проблем невиконання зобов’язань влади в частині надання державних гарантій для бізнесу, ролі системи освіти в процесі підвищення ефективності економіки, шляхів формування іміджу України як інвестиційно привабливої країни, реалізації кластерної моделі економіки. Зокрема, учасники зустрічі обговорювали, як і чим залучити в Україну інвесторів, які б вкладали у країну гроші і створювали нові робочі місця. Присутні також відзначили наявність в Закарпатті величезного економічного потенціалу і зійшлись на думці, що саме наш регіон може стати флагманом економічного росту України.     

У своїх промовах учасники відзначили важливість та необхідність проведення подібних зустрічей, як майданчика, на якому об’єднаний бізнес може виробити єдину консолідовану позицію, торкнувшись найгостріших проблем, що турбують підприємців сьогодні. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com