• Балога закликав покарати військове керівництво

    Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога закликав покарати нинішнє та попереднє військове керівництво країни за помилки у проведенні військової операції.

  • 44e01d53e26afb4efe532197ca838bd1

    Порошенко присвоїв Героя України закарпатцю

    Президент Порошенко присвоїв звання "Герой" Україна "командиру 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади, що захищала Дебальцеве, полковнику Сергію Шапталі.

  • 1409822194-1640

    Закарпатські депутати звинувачуюють Генштаб

    Депутати Закарпатської обласної ради на позачерговій сесії одноголосно прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка з вимогою негайно вжити всіх можливих заходів щодо забезпечення життєдіяльності 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та збереження життя військовослужбовців.

  • Балога закликає вивести вояків із Дебальцево

    Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога на своїй сторінці у facebook звернувся до Президента Петра Порошенка вивести українських військовий із Дебальцево, щоб зберегти їхні життя.

Закарпатські політики про Мінські угоди

Закарпатські політики про Мінські угоди

Як ми повідомляли, у Мінську відбулася зустріч у «нормандському форматі» (Путін-Порошенко-Оланд-Меркель), на якій було підписано договір про врегулюванню конфлікту на Донбасі. Зокрема, було домовлено про припинення вогню від 15 лютого, відведення важкої військової техніки, створення буферної зони, внесення змін в Конституцію України з метою надання більших прав ЛНР та ДНР, звільнення всіх заручників тощо.
В Ужгороді відкрито громадську приймальню народного депутата Андрія Лозового

В Ужгороді відкрито громадську приймальню народного депутата Андрія Лозового

Відтепер звернутися за захистом порушених конституційних прав та свобод, вирішенням соціально-економічних та інших проблем із проханням чи пропозицією до народного депутата України Андрія Лозового від “Радикальної партії Олега Ляшка” можна через громадську приймальню у вівторок та четвер за адресою: м. Ужгород, вул. І. Франка, 1В, з 10.00 до 15.00. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com