• 11800588_424540777734402_4531850897631296783_n

    В Закарпатті «Тарифний Майдан» з перекриттям держкордону провалився

    «Тарифний Майдан», організований ГО «МУЗА», який передбачав перекриття словацько-українського державного кордону на КПП «Ужгород», провалився.

  • 10369223_904256569640766_3498787735297003003_n

    Закарпатські розбірки: Русин критикує Москаля

    Екс-начальник Закарпатського УМВС генерал Віктор Русин розкритикував іншого екс-начальника Закарпатського УМВС, а нині голову Закарпатської ОДА генерала Геннадія Москаля.

  • 1

    Балога знає, як побороти клановість і корупцію

    Нардеп від Закарпаття Віктор Балога, який представляє місцевий клан, у своєму пості на сторінці в Фейсбуці, написав, як боротися з клановістю й корупцією. Політик вважає, що потрібно перебусім провести аудит на всіх митницях, всіх підприємствах, причетних до розмитнення товарів. Балога вважає, що "небажання системно перекрити контрабанду по імпорту, лише цього року принесе прямі втрати для держбюджету на рівні щонайменше 120 мільярдів гривень".

  • 5509273_1_650x410

    Москаль повідомив про фейкову сторінку

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що хтось у соціальній мережі Фейсбук створив його фейкову сторінку.

За контрабанду треба саджати на 5-7 років, - Москаль (ВІДЕО)

За контрабанду треба саджати на 5-7 років, - Москаль (ВІДЕО)

Вчора голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доповідав Президенту України про вирішення про боротьбу з контрабандою на Закарпатті. Порошенко повідомив що внесе законопроект про запровадження кримінальної відповідальності за контрабанду підакцизних товарів. 
Із новою поліцією про злидні в ДСНС всі дружно забули, - Балога

Із новою поліцією про злидні в ДСНС всі дружно забули, - Балога

Ми вже повідомляли, що нардеп від Закарпаття Віктор Балога критикував владу, яка піариться на новій поліції. Полтик переконаний, що поліція - це не те, що наразі необхідно суспільству. У своєму наступному пості у соцмережі Фейсбук нардеп критикує владу через те, що вона переключилася на нову поліцію, а тим часом хлопці з Державної служби України надзвичайних ситуацій не мають ні обмундирування, ні пального, щоб виїхати на місце пригоди. 
Хто піариться на новій поліції - версія Балоги

Хто піариться на новій поліції - версія Балоги

Нардеп від Закарпаття Віктор Балога вважає, що нова поліція - це не те, що сьогодні потрібно суспільству. Доречним був би піар на відкритті нових на запуску нових ліній виробництва, на зміцненні гривні, на зустрічах у Борисполі бортів з зарубіжними інвесторами. 
Що було на сесії Ужгородської міськради

Що було на сесії Ужгородської міськради

  Сесія в Ужгородській міськраді була нетривалою й, за попередньою інформацією. повинна продовжитися у понеділок. Все ж без скандалів не обійшлося: на початку сесії протестували ужгородці, потім було зафіксовано "кнопкодавство". Депутати вчергове не дали грошей Водоканалу, однак вже проголосували за земельні ділянки для учасників АТО і скасували рішення про забудову дитячого майданчику. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com