• Voloshyn_article_image620x375

    В Ужгороді - брудна війна компроматів

    Як ми повідомляли, в Ужгороді триває протистояння між кількома владними групами впливу. Нинішній голова міста Віктор Погорєлов тримає удар як від свого першого заступника Івана Волошина, так і від колишнього тимчасового мера Віктора Щадея. 

  • 222

    Губалю таки буде догана

    Президент Петро Порошенко підписав винесення догани донецькому губернатору Олександру Кіхтенку і закарпатському – Василю Губалю за порушення термінів зведення оборонних споруд.

  • 0_k__527535398664002

    Чи справедливо закарпатський губернатор отримав догану від президента

    Ще зовсім недавно голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль відвідав прифронтові регіони України. Почаював з бійцями 128-ї Закарпатської бригади,  зробив багато піар-фотографій, які активно розповсюджувала його прес-служба.  Хоча в першу чергу мав би перевірити, як наша область виконує план будівництва захисних споруд. Це нагальна вимога влади.

  • Безымянный

    Закарпатські нардепи по різні боки списку заможності

    "Українська правда" ретельно дослідила декларації про доходи депутатів парламенту і склала свій рейтинг найзаможніших та найбідніших депутатів. «Найбагатшими ми вважали депутатів, дохід яких за 2014 рік склав більше 10 млн гривень. Із таким доходом у Раді 22 депутати. Найбіднішими - дохід яких менше 20 тис гривень на рік. Таких - 20 депутатів», -- пише «Українська Правда».

Щадей ініціює  відставку мера Ужгорода

Щадей ініціює відставку мера Ужгорода

Колишній в.о. мера Ужгорода Віктор Щадей оголосив збір підписів про дострокове припинення повноважень Віктора Погорєлова на посаді міського голови. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook та групі «Місто Ужгород»
Мер Ужгорода у відставку не подавав і заявив про провокацію з боку опонентів

Мер Ужгорода у відставку не подавав і заявив про провокацію з боку опонентів

В інтернеті з’явилася інформація про ніби то написання мером Ужгорода Віктором Погорєловим заяви про відставку. При цьому є посилання на ніби то офіційну сторінку Віктора Погорєлова у Facebook.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com