image

Балога критикує намір створити спецфонд на зарплати чиновникам

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога різко розкритикував наміри влади створити спеціальний фонд, гроші з якого йтимуть на зарплати чиновників.

"Хотіли реформ? Нате вам: молоді таланти у владі хочуть створити спеціальний фонд, до якого залучать кошти бюджету і європейських кредиторів, які підуть не на наукові розробки, не на підтримку інноваційного бізнесу, не на навчання талановитої молоді, а на зарплату своїм же чиновникам", - написав Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook.

"Взагалі, питання оплати праці в державному секторі довели до повного абсурду - одні просто в захваті від того, що вона низька, інші мало не прямим текстом обіцяють почати красти, якщо її не підвищать. Однозначно, робота з високим рівнем відповідальності повинна достойно оплачуватися. Однозначно, якщо зарплата члена уряду буде нижчою, ніж у менеджера середньої ланки крупної компанії, то у владі постійно будуть одні злодії і дилетанти, що зараз і відбувається. Так само, якщо влада не хоче якісно утримувати свого військового на високому соціальному рівні, значить буде утримувати чужого.

Правда в іншому. Насправді Україна - багата держава, все можна поставити з голови на ноги, грошей достатньо, просто владі потрібно зупинити корупцію. Іншими словами - показати приклад, починаючи з себе. Тоді будуть гроші і на армію, і на уряд, і почнуть створюватися нові робочі місця. А якщо не перестати красти - жоден спеціальний фонд, жодні західні кредити цю державу не врятують", - написав Балога.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com