image

Балога разом з екс-регіоналами та медведчуківцями просить Зеленського не закривати телеканали Медведчука

У Закарпатській обласній раді опозиційні фракції звернулися до президента України Володимира Зеленського з вимогою скасувати наказ про припинення мовлення трьох телеканалів - 112, NewsOne та Zik.

Звернення до президента підписали голова фракція прокремлівської партії ОПЗЖ Іван Чубирко, голова фракції партії "За Майбутнє", екс-голова Закарпатської ОДА періоду Януковича Олександр Ледида, заступник голови фракції партії КМКС Йосип Борто (голова цієї фракції Ласло Брензович наразі виїхав до Угорщини, щоб уникнути переслідування з боку силовиків) і від фракції Команди Андрія Балоги звернення підписав Володимир Паульо (у кримінальних колах - "Чалий").

У зверненні підписанти переконують президента, що закриття телеканалів є тиском на свободу слова і через це значний відсоток людей не зможуть отримати "правдивої інформації".

Нагадаємо, що наразі ці чотири фракції є в опозиції у Закарпатській обласній раді, де більшість створили Слуги Народу, Рідне Закарпаття, Європейська солідарність та Батьківщина.

Щодо утисків свободи слова, то варто нагадати, що свого часу Віктор Медведчук, якому фактично належать закриті за антиукраїнську пропаганду телеканали, знищував незалежну пресу на Закарпатті. 

З цього приводу видання РІО у своїй передовиці в останньому номері написало: "Звичайно ж, що Медведчук відразу ж почав горланити про наступ на свободу слова в Україні. Мовляв, влада топче опозиційну пресу, що в демократичних країнах недопустимо.
Це той самий Медведчук, який свого часу пробився в політику через Закарпаття. Хочемо нагадати Медведчуку та його посіпакам, що тоді його партія СДПУ(о) чинила шалений тиск на наше видання. Есдеки натравили на редакцію всю прокурорську та мєнтовську рать, кинули редактора газети за ґрати і через голову ОДА Устича домоглися закриття газети, а у засновника видання відібрали весь бізнес, спочатку заслали в політичний екзиль, а потім також кинули за ґрати.
Ось тоді медведчуківці чинили справжній терор проти незалежної та опозиційної преси.
І хочемо нагадати, що це той самий Медведчук, який через продажні суди домігся зовсім недавно заборону на поширення книги про Стуса. І це був перший випадок у незалежній Україні, коли книга потрапила під цензуру та заборону".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com