Балога розповів, як в центрі німецького Мюнхена агітують за Путіна

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога на своїй сторінці у facebook розмістив фотографію з центру столиці Баварії Мюнхена, на якій видно агітаційні плакати за російського президента Володимира Путіна.

"Коли я це побачив - не повірив своїм очам.

Ці "прекрасні плакати" стоять в самому центрі Мюнхена, біля мерії. Можна, звичайно, сказати, що це справа рук маргінальних проросійських лівих. Але, це не робітничий квартал і не двір лікарні для душевно хворих, а центр міста. І серед білого дня не знайшлося хоча б одного німця, який це, так би мовити, спробував опротестувати. Бо якби у нас на Хрещатику хтось поставив плакат про те, що розстріл редакції Charlie Hebdo - це добре, то думаю, автор такої ідеї разом зі своїм шедевром хвилин за 20 уже був би на смітнику. А тут навпаки - усі обережно обходять, дивляться, читають.

Що це означає? По-перше, що інформаційно Україна в Західній Європі не представлена. По-друге - це прямий наслідок відсутності жорсткої оцінки діям Путіна з боку міжнародного співтовариства. По-третє, німців не хвилюють наші проблеми. А якщо вони не хвилюють виборців, то і політики ними теж не дуже хочуть займатися. Тому, як і раніше, все, що нам залишається - тиснути на Захід, але покладатися виключно на себе", -- пише Віктор Балога.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com