image

Балога вже знає, з ким хоче об’єднатися

Нардеп, очільник партії "Єдиний центр" Віктор Балога припустив, з ким міг бис формувати коаліцію. 

Про це він написав на сторінці у Фейсбуці.

"За підсумками голосування, наша партія «Єдиний Центр» отримала перемогу на Закарпатті. Дякую кожному, хто віддав свій голос за нас, не дивлячись на підкуп, погрози і спроби дискредитувати нашу команду.

Можу запевнити, що ми виправдаємо кредит довіри, який отримали на цих виборах. Як переможці, вважаємо, що втілити усі плани і ефективно працювати в обласній раді в інтересах Закарпаття, можна лише у форматі коаліції з демократичними політичними силами. З тих, хто долає прохідний бар’єр, це партія «Батьківщина» і «КМКС» Партія угорців України. З цими політичними силами ми готові створити коаліцію в Закарпатській обласній раді і чекаємо від них пропозицій.

А з бандитами нам не по дорозі.

Вважаю, що після цих виборів і Президент Порошенко має задуматися над своєю деструктивною позицією щодо Закарпаття і зробити висновки. Які б цілі він не переслідував, але вороже ставлення до закарпатців не принесло йому позитивного результату", - написав Балога.

***

Сьогодні ж помічниця депутата Верховної Ради Віктора Балоги Олена Яхно повідомила виданню УНН про результати паралельного підрахунку голосів на виборах до Закарпатської облради.

Так, партія "Єдиний центр" набрала 21,4% голосів виборців, партія "Блок Петра Порошенка" Солідарність " – 16,9%, партія" Відродження " – 12,1% на виборах до Закарпатської обласної ради за даними паралельного підрахунку голосів партії "Єдиний Центр".

За даними "Єдиного Центру", "Партія угорців України" набрала 8,6% голосів виборців, ВО "Батьківщина" – 8,25%, а партія "Опозиційний блок" – 5,04%.

За словами Яхно, ці дані є попередніми, підрахунок голосів був організований партією "Єдиний Центр".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com