image

Балога заперечує, що пропонував Саакашвілі політичну співпрацю в Закарпатті

Закарпатський політик, народний депутат Віктор Балога переконує, що не пропонував Міхеїлу Саакашвілі політичну співпрацю в Закарпатті, бо має свій проект

Про це Балога написав у соцмережах.

"Хотів би внести деяку ясність в слова Саакашвілі щодо мене.

З Мішою не бачився уже багато років, на Закарпатті – тим більше. Але декілька разів приймав у себе його команду – Зураба Адеішвілі, Левана Бежашвілі, Левана Дучідзе та ін. Разом їли, пили, гостилися. Слухав, як їм подобається Закарпаття, яке Мукачево прогресивне місто. Не забули подякувати за те, що у 2008 році, коли російські танки були недалеко від Тбілісі, нам вдалося організувати безпечний маршрут для президентів України, Естонії, Литви, Польщі і прем’єра Латвії, які прибули в столицю Грузії і фактично врятували її від окупації.

Чи були розмови про співпрацю? Звичайно були. Грузини пропонували, щоправда не задарма, поділитися своїм досвідом реформ.

Тонко натякали на можливу політичну співпрацю, а я прямо відповів, що по-перше маю свою команду, а по-друге, завжди підтримаю того, хто візьметься остаточно зруйнувати совок і побудувати сучасну державу.

Хоч від їхніх послуг ми і відмовилися, але загалом хлопці мені сподобалися, здавалося, що вони дійсно здатні щось змінити в Україні.

І на цьому правда закінчується.

А реальність така, що Саакашвілі не змінив Україну, а натомість змінився сам. Я думав, що оббріхувати того, кому вчора тиснув руку і називав братом, - це виключно ноу-хау української політики минулого століття. Але виявляється, ця штука заразна.

А загалом, бажаю Міші і його проекту кавказького довголіття, орлиної сили, і щоб його рейтинг був високим, як Шхара, а слова і помисли - чистими, як «Боржомі». Але просив би більше не додавати собі значущості за рахунок мого імені", - написав Балога.

Як ми повідомляли, Міхеїл Саакашвілі в ефірі телеканалу ZIK повідомив, що Віктор Балога пропонував йому політичну співпрацю в Закарпатті.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com