image

Балога звинувачує владу у сепаратизмі щодо Закарпаття

Нардеп Віктор Балога, який останнім часом в опозиції до влади, вважає, що Закарпаттю постійно намагаються нав'язати думку, що воно не таке, як інші.  

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук:

"Влада постійно намагається нав’язати суспільству думку, що Закарпаття не таке, як вся Україна. Спочатку знамениті радники Президента звинувачували нашу область у тому, що ми боягузи і не хочемо воювати. Хоча, це було тоді, коли 128-ма Мукачівська бригада стояла під Дебальцевим.

Потім Закарпаття називають раковою пухлиною на тілі України, відсталою територією, де окрім контрабанди більше нічого немає. Хоча, наша область – лідер в західному регіоні з залучення іноземних інвестицій. На Закарпатті працюють підприємства, аналогів яким немає ніде в Україні – Fisher, Flextronics, завод «Точприлад». Високотехнологічна продукція, вироблена на Закарпатті, експортується в Євросоюз.

Зараз нашу область звинувачують в тому, що не виконується план мобілізації. Хоча, всім зрозуміло, що проблема не в Закарпатті. Проблема в тому, що держава не дбає про свого солдата. Вірніше, дбає лише тоді, коли йому потрібно вручити повістку у військкомат. А коли потрібно лікувати, допомагати, протезувати – різко забуває.

Тобто, те, чим займається влада щодо Закарпаття – це чистий сепаратизм. В черговий раз звертаюся особисто до Гаранта: не грайтеся, не руйнуйте країну своїм непродуманим популізмом".

Найдивніше те, що Балога сам був помічений на  розповсюдженні листівок із сепаратистськими настроями, і дуже швидко "перевів стрілки" на центральну владу. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com