image

Буде весело: Одіозний екс-мер Ужгорода Ратушняк таки вирішив знову йти в мери

При певних обставинах шанси у нього є

Вже доволі тривалий час виборчу кампанію на мера Ужгорода проводять 6-7 потенційних кандидатів і серед них не було Сергія Ратушняка. При цьому, екс-мер Ужгорода балотувався на минулих виборах в мери і у першому турі обігнав тих, кого вважали "закономірними" фіналістами, обійшовши навіть висуванця влади Михайла Качура, якого активно підтримував тодішній голова ОДА Геннадій Москаль.

У фіналі ж Сергій Ратушняк з тріском програв чинному меру Богдану Андріїву. 

Цього разу фаворитами перегонів за крісло мера Ужгорода вважають висуванця від провладної партії Слуга Народу Віктора Щадея та чинного мера Богдана Андріїва. Однак рейтинги обох не є високими. Андріїв став лідером антипатій і проти нього виступають навіть ті, хто його підтримував на минулих виборах. А Віктор Щадей почав втрачати рейтинг після оголошення йти в мери від Слуг Народу. 

Сергій Ратушняк має шанс знову пройти щонайменше до другого кола, а вже у фіналі багато залежатиме від того, хто буде його суперником. І як не парадоксально, більше шансів у екс-мера, якщо його суперником у фіналі знову стане Богдан Андріїв. Тепер уже Андріїву буде значно важче перемогти Ратушняка хоча б через те, що голова ОДА Олексій Петров вирішив радикально боротися зі схемами по скупці голосів. 

Напевно, про такі шанси здогадався і сам Сергій Ратушняк, який сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук написав: "Ідемо на вибори - на посаду Ужгородського міського Голови. Самовисуванцем".

Поява Ратушняка серед кандидатів у мери зробить цю кампанію значно цікавішою. Принаймні сумувати не доведеться. 

Василь Поляк для Prozak.info

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com