image

Чи була бійка в кабінеті голови РДА на Закарпатті

Сьогодні закарпатські ЗМІ оприлюднили інформацію, що голова Беликоберезнянської РДА Василь Симочко у своєму кабінеті побив чоловіка підлеглої. 

Щойно Симочко оприлюднив свою версію того, що сталося. Про подію він написав на сторінці у Фейсбуці. 

"Щоб припинити всі спекуляції навколо інцидента в РДА, вважаю за потрібне прокоментувати ситуацію з так званим «побиттям» мною людини.
Отже, почну з того що передувало цьому інциденту. Мною, після призначення на посаду голови РДА, була виявлена корупційна схема колишнього керівника РДА Кіндрата М.І., який разом з гол. бухгалтером Кувік І.М. розкрадав кошти з фонду заробітньої плати. Робив це наступним чином: на коло «наближених» осіб Кіндрат М.І. підписував премії 100%, 200%, навіть 300%! Після отримання ці кошти повертались до керівника в конвертах, через Кувік І.М..(При цьому важливо, що всім іншим працівникам РДА на нараді керівник та бухгалтер пояснили: фонд заробітньої плати не дозволяє преміювати нікого! А інформація по зарплатах була закрита.) Для прикладу, зарплата Кувік І.М. за липень цього року становила 10340 грн., коли рядові працівники отримали цього місяця 1070 грн..До того ж в декларації Кувік І.М. за 2014 рік (її можна побачити на офційному сайті РДА) вказала суму доходу 47928 грн., коли реальна сума - 67928 грн. Це викликало обурення та скарги з боку працівників РДА. За фактами порушень я ініціював перевірку Фініспекції. Далі почалось найцікавіше… Вчора, після виявлення корупційної схеми, щоб не бути притягнутою до відповідальності, Кувік І.М. написала заяву на звільнення за згодою сторін. Сьогодні вранці чоловік Кувік І.М. (підозрюю, що не знаючи реальних причин звільнення дружини) з нецензурною лайкою та погрозами увірвався до мене в кабінет, та в присутності свідків накинувся на мене з кулаками. Не прикладаючи фізичної сили, я відштовхнув нападаючого, а за даним фактом звернувся до правоохоронних органів, які і дадуть належну правову оцінку.
В ЗМІ, підконтрольних ЄЦ, відразу з’явились публікації про «побиття» мною чоловіка.Чомусь не дивно, що ніхто навіть не намагався перевірити обставини цього інцидента, відразу кинулись коментувати...бульварні журналізди, то їх хліб. Дані публікації мають на меті відволікти увагу від факту корупції, і навмисно подаються у такому вигляді, щоб скомпроментувати мене перед керівництвом і не дати можливості напередодні виборів довести причетність представника ЄЦ до корупції.
Для мене «брудні ігри» ЄЦ не новина. Тому хочу всіх запевнити: винним у розкраданні коштів не вдасться уникнути відповідальності, а бруд, яким зараз мене поливають балогівські ЗМІ, легко спростовується і для мене являється доказом того, що я на правильному шляху", - написав голова РДА.

Правоохоронці поки що не коментують цю подію. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com