image

Чи поїде депутат Закарпатської облради в Росію на футбол

Депутат Закарпатської облради від Опозиційного блоку Віктор Русин зібрався на Чемпіонат світу з футболу, який наразі проходить в Росії

Попри те, що влада попереджає українців про можливість арештів українських громадян, які мають намір їхати на футбол до Росії, про те, що їх там арештувати. І попри те, що в Україні громадські активісти закликають українців повністю ігнорувати цей чемпіонат і навіть не дивитися матчі, депутат облради Віктор Русин таки вирішив їхати на футбол до Росії.

Спочатку він на своїй сторінці у "Фейсбук" привітав своїх друзів, які дивляться матчі чемпіонату, а потім в іншому пості написав, що син допоміг йому купити квитки на матчі чемпіонату і він їде до Росії, а на думку противників такого його рішення, йому "насрати".

Щоправда обидва футбольні дописи згодом зникли зі сторінки Віктора Русина і залишився лише скрін, який активно обговорюється в соцмережах.

rusanti74_1

Це досить дивно, бо Віктор Русин доволі рідко "чистить" свою сторінку у "Фейсбуці". Навіть коли СБУ проводила обшуки в облраді на предмет сепаратизму з бажанні депутатів відновити дію закону про спеціальні економічні зони, Русин спокійно критикував такі дії СБУ. 

Нагадаємо, що син Віктора Русина є футболістом і грає в молодіжному складі команди "Динамо" Київ. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com