image

Чому Балога закрив свій телеканал

Від початку цього місяця припинив трансляцію відомий закарпатський телеканал "Сіріус"

"Сіріус" припинив не лише трансляцію програм, але й припинилося наповнення новинами у соцмережах на сторінках телеканалу. Про це повідомляє ІМІ. 

Ще раніше стало відомо, що з телеканалу було звільнено значну групу працівників. Фактично пішли всі ужгородці, яких на телеканал "Сіріус" зібрав його директор-редактор Віталій Мещеряков. 

Телеканал запустився наприкінці 2017 року, у березні 2018 року Віталій Мещеряков звільнився з почати керівника "Тиси", а в квітні вже став директором "Сіріуса", забравши з собою частину співробітників "Тиси" та частину співробітників "21 каналу".

І ось зараз велика група хороших фахівців фактично залишилася без роботи.

Ми повідомляли про те, що  Віктор Балога через конфлікт з двоюрідним братом Василем Петьовкою позбувся впливу на телеканал "М-Студіо", а пакет акцій цього телеканалу придбали люди амбітного Роберта Бровді. 

Потім Віктор Балога зробив ставку на власний телеканал "Сіріус". У канал було вкладено немалі ресурси. Те, що Віктору Балозі не потрібен телеканал, є неправдою. Балозі як ніколи потрібні ЗМІ, бо навіть коли він ледь проліз у Верховну Раду, його місце там дуже хитке. Потрібна буде інформаційна підтримка. Потрібна вона буде і на найближчих місцевих виборах, бо Балога не може втрачати вплив принаймні на Мукачівщині та Іршавщині. 

То чому він таки закрив телеканал? Пояснення тільки одне - виникли проблеми з фінансами. Головним чином через те, що були перекриті деякі "неофіційні" джерела збагачення Балоги. Офіційний бізнес нардепа не дає стільки прибутку, щоб можна собі було дозволити утримувати телеканал. 

Василь Поляк для Prozak.info 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com