image

Чому ЗМІ Балоги звинуватили опонента від Самопомочі в крадіжці телефона

У Мукачеві сталася крадіжка телефона в магазині і ЗМІ з орбіти Віктора Балоги звинуватили у співучасті в крадіжці депутата Мукачівської міськради від партії Самопоміч Юрія Кравчука

Як відомо, у Мукачівській міськраді сформовано майже абсолютну більшість із депутатів від партії Віктора Балоги Єдиний Центр, а мером Мукачева є син Балоги Андрій. І лише кілька депутатів є в певній політичній опозиції. Серед них і депутат від партії Самопоміч, журналіст Юрій Кравчук. 

Часто він створював певні проблеми єдиноцентристам, тому будь яка нагода поквитатися Кравчуку використовувалася людьми Балоги максимально активно.

У Мукачеві стався неприємний інцидент, у продавчині магазину поцупили телефон. Наближені до Віктора Балоги ЗМІ оприлюднили відео крадіжки і на цьому відео серед відвідувачів магазину був і Юрій Кравчук. Саме через це заголовки тих ЗМІ були категоричними - Кравчук є співучасником злочину.

 

Звичайно ж, ніхто з журналістів ЗМІ Балоги з Юрієм Кравчуком не контактував і коментар не просив. 

Це вже згодом поліція оприлюднила коментар, що власне Юрій Кравчук допоміг поліцейським встановити крадія і повернути телефон.

А сам депутат Кравчук з цього приводу дав такий коментар виданню "Голос Карпат":

"Якщо мене не дивує, що неперевірену інформацію публікує Мукачево.нет, то інформація патрульної служби Національної Поліції мене, м’яко кажучи, здивувала. Я обов’язково ініціюю службове розслідування через завдання моральної шкоди, паплюження моєї честі, гідності та ділової репутації. Так, вчора я опинився у кадрі камер стеження з особою, яка скоїла крадіжку телефону. Буквально відразу мені передзвонили з Поліції, я невідкладно прибув у міськвідділ, де разом з поліцейськими ми за півгодини вияснили, хто ця особа, знайшли її номер телефону і він прийшов у відділок та віддав телефон. Прикро, звичайно, бо ця людина була на тому ж "Авторському вечорі" у кафе "Молочарня", де і я з сім’єю.

Після заходу ми разом зайшли до магазину "Кошик", щоб купити додому пива. На цьому наші дороги розійшлися. Щоб ідентифікувати цю людину, мені довелося обдзвонювати усіх, хто був на вечорі та вияснити контактні дані. Телефон повернуто власнику і я радий, що зміг допомогти слідству. Натомість, якщо вірити Мукачево.нет, патрульна поліція звинуватила мене у співучасті у злочині, хоч я навіть не був його свідком. Я є прихильником невідворотності покарання. Тому зроблю усе можливе, щоб притягнути до відповідальності тих, хто поширив завідомо неправдиву інформацію про мене, завдавши шкоди моїй репутації", - зазначив Кравчук.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com