image

Чому голова Закарпатської облради втік від журналістів

Як ми повідомляли, в Ужгородському нацуніверситеті відбувся круглий стіл "Регіональні медіа: виклики і перспективи". 

Нам надійшов лист від студента-журналіста (анонім), який був присутнім на круглому столі і він обурюється однією незначною фразою у нашому повідомленні про те, що захід відкривав голова Закарпатської облради Володимир Чубірко.

«Хочу вам нагадати, що захід довго не починався, бо всі чекали голову облради Чубірка, а потім таки вирішили розпочати без нього. І голова облради прийшов тоді, коли круглий стіл вже розпочався. І обурило те, що після того, як Чубірці надали слово, він лише промовив кілька примітивних фраз про те, що журналістика повинна бути об’єктивною і може критикувати владу, а потім відразу пішов геть.

Може голова облради і має якісь важливі справи, але питання, які обговорювалися були також не другорядними, бо мова йшла про те, як в нинішніх умовах виживати повинна виживати журналістика. І можливо саме якісь пропозиції від представника найвищого законодавчого органу Закарпаття і хотіли прочути редактори як комунальних так і приватних друкованих та електронних видань.

Окрім того, ми , як студенти-журналісти, також хотіли б почути про наші перспективи: чи зможемо ми знайти роботу за своїм фахом і чи зможемо за нашу роботу отримувати достойну зарплатню», - написав нам студент-журналіст.

Хочемо також повідомити, що на круглому столі про певний демарш голови облради Чубірка говорив і завкафедрою журналістики Юрій Бідзіля, який також виявив певне обурення з приводу того, що голова облради лише удостоїв присутніх двома-трьома пафосними фразами і відразу ж покинув захід, хоча під час круглого столу піднімалося безліч болючих питань, які в компетенції регіональної влади.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com