image

Чому партія Слуга народу поміняла куратора, який слідкуватиме за Закарпаттям

У партії Слуга народу почали підготовку до місцевих виборів

Відразу після парламентських виборів куратором по Закарпаттю від партії-переможця Слуга народу було визначено лідера обласного осередку партії Ігоря Кривошеєва. 

Першим серйозним екзаменом для Кривошеєва стали вибори до 9-х ОТГ на Закарпатті. Але вже тоді в область прибули київські політтехнологи, які повинні були допомогти Кривошеєву провести чим більше депутатів та голів ОТГ.

Звичайно, що це було певною помилкою, бо київські політтехнологи взагалі не знають особливостей нашого регіону. Окрім того, було обрано хибний шлях щодо висування кандидатів від партії Слуга народу на голів та депутатів ОТГ. Київські політтехнологи явно помилилися, коли запропонували йти на ці вибори молодим людям, які є новими обличчями і ніби то не заплямованими. 

Нові обличчя в політиці були актуальними на виборах до парламенту, бо народу набридли старі, а нна місцевих виборах цей принцип не діє. тут діє принцип авторитетності. Тому, навіть місцевий сільський фельдшер тут буде значно авторитетнішим, ніж місцевий молодий громадський активіст.

Зрештою, вибори були програні. Слугам вдалося провести до рад ОТГ дуже мало своїх представників і лише двох голів. 

При цьому варто зазначити, що провал був певною мірою пов'язаний і з внутрішнім конфліктом в партії між тим таки Ігорем Кривошеєвим та назначеними на допомогу йому київськими політтехнологами. У цій ситуації Кривошеєв майже повністю усунувся від виборчого процесу і він навіть не заперечував проти цього, бо політики це явно не його фішка. 

І ось зараз політичні сили починають робити перші кроки для формування нових команд під майбутні місцеві вибори. 

Ці вибори будуть дуже складними для слуг народу, бо вже цілком очевидним є їхній провал у виконанні передвиборчих обіцянок. Довіра падає. У цих умовах курувати регіони повинні більш компетентні люди.

Саме тому у Києві вирішили усунути Ігоря Кривошеєва з посади негласного "смотрящого" за Закарпаттям і призначити іншу людину - Юрія Арістова. Це людина, яка знається на управлінні, є бізнесменом у галузі будівництва та інформаційних технологій. Він набиратиме нову команду, налагоджуватиме зв'язки з місцевою політичною та бізнесовою елітою, перетягуватиме на свій бік авторитетних людей, буде організовувати інформаційні атаки на опонентів у соцмережах. Тобто, робитиме те, до чого у Кривошеєва не доходили руки, бо закарпатці важко йдуть на конфлікт із закарпатцями. Область маленька, вибори пройдуть і нам тут ще разом жити. А для Арістова цього обмеження не існує. 

Тепер лише будемо спостерігати, яку команду набиратиме Арістов, з якими людьми він робитиме вибори на Закарпатті і чи зможе відродити довіру до партії влади. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com