image

Чому піарники Москаля видають його рейтинговий провал за успіх

Прес-служба Закарпатської ОДА видає місце голови ОДА Геннадія Москаля у дев'ятому десятку рейтингу політиків за успіх

Нещодавно ми повідомляли, що за версією журналу "Кореспондент" голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль посів аж 81-е місце. 

Тоді прес-служба ОДА проігнорувала це повідомлення. І ось сьогодні від Закарпатської ОДА був розісланий прес-реліз з цією інформацією, однак поданий він був у позитивному руслі. Заголовок звучав так: "Москаль єдиний із закарпатських політиків увійшов у сотню найвпливовіших українців 2017-го року".

При цьому прес-служба скромно повідомляє, що у рейтингу є ще прізвища людей із закарпатським корінням: донька рахівчанина Ореста Климпуша Іванна Климпуш, ужгородець Павло Пинзеник та уродженець Мукачева Святослав Вакарчук.

Ще у 2015 році прес-служба Закарпатської ОДА була більш пафосною у своїх повідомленнях, коли поширювала підсумки рейтингів. Зокрема, у рейтингу губернаторів Москаль був у трійці, у рейтингу впливових політиків України за версією журналу "Фокус" - сьомим, а за підсумками опитування всеукраїнської соціологічної групи "Рейтинг" на замовлення Міжнародного республіканського інституту опитування - третім. 

А зараз за успіх вважається місце у дев'ятому десятку в ТОП-100.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com