image

Депутати Закарпатської облради ініціюють проведення завтра позачергової сесії через події в Мукачеві

Депутат Закарпатської облради Андрій Сербайло закликав колег і голову облради Володимира Чубірка провести в понеділок позачергову сесію через події в Мукачеві.

На своїй сторінці у «Фейсбук» він написав: «Учора і сьогодні мав багато телефонних дзвінків та звернень земляків-закарпатців і знайомих з інших областей, а також зарубіжжя щодо подій в м.Мукачево. З цього приводу, як депутат обласної ради, двічі розмовляв з головою облради п.В.В.Чубірко. Запропонував йому негайно скликати позачергову сесію ради, як найвищого представницького органу краю, в ході якої заслухати голову ОДА,який несе персональну відповідальність за виконання покладених на місцеві ОДА завдання, в т.ч. по забезпеченню законності в області, а також керівників силових структур. На жаль,не отримав підтримки. Тому закликаю колег-депутатів Закарпатської обласної ради завтра, 13 липня 2015 р., о 12.00 год. зібратися в обласній раді та провести позачергове пленарне засідання, а у випадку відсутності кворуму- збори депутатів по розгляду ситуації в краї із прийняттям відповідних рішень або звернень».

У свою чергу голова облради Володимир Чубірко відповів Андрієві Сербайлу:

«Я спілкувався з Вами і вчора і сьогодні. Запропонував проявити ініціативу і зібрати підписи як того вимагає процедура скликання позачергової сесії. Вже другий день ми працюємо по згаданих подіях. Я, зокрема, відповідаю за "сектор" Ужгород. Приймаємо літаки, максимально співпрацюємо з усіма правоохоронними органами. Ніхто в обласній раді не усувається від процесів. Тому ще раз, тепер публічно, прошу Вас, як депутата обласної ради, не робіть "диванних" вказівок і організуйте збір підписів. Я ж готовий допомогти Вам у цьому починанні. Саме зараз не той момент, аби займатися політикою і популізмом. Ситуація гостра і напружена. Залучайтеся. Але не лише через фейсбук».

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com