image

Депутатка Ужгородської міськради від БПП обізвала українського міністра обмеженим та "придурошним"

Депутат Ужгородської міськради від Блоку Петра Порошенка Олена Камінська дуже різко висловилася щодо нововведень Укрзалізниці

Олені Камінській, яка керує танцювальною студією "Бліц" не сподобалося те, що Укрзалізниця вводить плату за бронювання квитків. Зважаючи на те, що інколи їй доводиться бронювати для виїзду танцюристів на змагання чи концерти велику кількість танцюристів, це впливає на бюджет поїздки.

При цьому, у своєму дописі на сторінці у Фейсбук. Олена Камінська слів особливо не підбирала. "Это идиотическое министерство со своим ограниченным министром подняли цену брони на один билет", - пише Камінська. "Ну дебилы вы сказочные, с кого дерете деньги за свои грязные постели, падающие полки, жуткие санитарные условия???!!!!!", - обурюється депутатка. 

"Для нашей студии заказывают вагоны ( наш рекорд - 227 человек в одну поездку). Мало вам, министр придурошный??? Урвать здесь и сейчас! Подавился бы!", - закінчує свій допис Олена Камінська. 

При цьому, не зрозуміло, якого міністра має на увазі Камінська. Чи міністра інфраструктури Омеляна, чи все таки керівника Укрзалізниці. 

Звичайно, що наша Укрзалізниця обурює своїм сервісом. Однак чи може голова освітньої комісії Ужгородської міськради публічно використовувати таку лексику? Навряд чи це хороший приклад.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com