image

Генерал Русин хизується вітанням від Могильова

Депутат Закарпатської обласної ради від фракції «Опозиційний Блок» генерал Віктор Русин хизується тим, що отримав вітальний диплом від свого колишнього безпосереднього начальника екс-міністра МВС Анатолія Могильова.

Свій пост у соцмережах з цього приводу Віктор Русин навіть написав зрозумілою для Могильова російською мовою:

«Огромное спасибо министру МВД Украины Анатолию Владимировичу Могилеву за поздравление. Завтра все Закарпатские милиционеры оперской почтой получат его поздравления. )) Как оказалось, я последний Закарпатский генерал-майор милиции которому было присвоено это звание в Украинской милиции. Честь имею!!».

Як відомо,  Анатолій Могильов був міністром МВС України з березня 2010 року по листопад 2011 року. Став генерал-полковником міліції в серпні 2011 року. Згодом став Головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим і саме його звинувачують в тому, що він допоміг Кремлю анексувати Крим.

Ось що з цього приводу розповідав нинішній голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль:

«Могильов їздив на інструктаж до Москви, його інструктували в ФСБ і в кабінетах Кремля. В Раду Міністрів Криму і Верховну Раду Криму заходили люди під виглядом відвідувачів, їм там зробили окреме крило, куди вони складали необхідну зброю, вони там жили, їм завозили продукти харчування. Під виглядом ремонту крило відгородили від сторонніх очей. Як це все могло відбуватися без відома Могильова? Інше питання, що коли почалася активна фаза операції із захоплення Криму, Могильов просто злякався, як і всі ставленики Януковича.

 Могильов поїхав до Макіївки, потім Макіївку захопили його ж друзі по партії, перефарбовані в інші кольори, він потім десь тинявся ще по Криму. Де він тепер – я не знаю, його доля мені не цікава. Він зрадник, який, до того ж, виявився, як і всі донецькі, великим боягузом».

Анатолій Могильов очолював кримський передвиборний штаб кандидата в президенти Віктора Януковича під час президентської виборчої кампанії 2010 року.

Анатолій Могильов назвав В'ячеслава Чорновола «звичайним зеком», а Віктора Януковича — «політв'язнем».

Меджліс кримськотатарського народу вимагав від Генпрокуратури України порушити кримінальну справу щодо Анатолія Могильова за розпалювання міжнаціональної ворожнечі в публікації в газеті «Кримська правда», де він назвав кримських татар «поплічниками Адольфа Гітлера».

У 2010 році Могильов номінувався на антипремію «Будяк року» («за свідому політику зневаги прав людини та основоположних свобод»).

У 2012 році Незалежна медіапрофспілка та Інститут масової інформації назвали екс-міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова ворогом преси № 1.

 Як відомо, Віктор Русин з березня 2010 року до грудня 2012 року був начальником УИВС в Закарпатській області.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

Опозиційний Блок в облраді увійшов в ситуативну коаліцію з фракцією «Солідарність», першим номером якої є саме Геннадій Москаль.

P.S. Окрім того, Віктор Русин на сторінці ще одного колишнього міністра МВС України періоду Януковича Віталія Захарченка подякував за привітання з Днем міліції. "Спасибо, товарищ министр, взаимно и успехов", -- написав Русин. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com