image

Генерал Русин запропонує свою кандидатуру на голову облради

Екс-начальник УМВС в Закарпатській області, а нині депутат Закарпатської обласної ради від фракції "Опозиційного Блоку" генерал Віктор Русин хоче запропонувати свою кандидатуру на посаду голови облради.

Про це Русин написав у соцмережах.

"Протягом всього тижня друзі та знайомі питають мене, коли почне працювати обласна рада. Я зараз скажу свою особисту думку.
На жаль, в обласній раді цього скликання не має депутата, який є рівновіддаленим від всіх політичних груп представлених в облраді і який міг би об'єднати більшу кількість депутатів для прийняття важливих рішень. Сьогодні змагаються між собою Москаль та Балога. Один другого коштує.

Я обіцяв своїм виборцям робити все, щоб покращити соціальну сферу в селах та їх життя в цілому. Чи можливо виконати її при такій ситуації?
Рахую можливо.

Якщо у наступний вівторок не зможуть обрати голову і керівний склад облради, то я особисто буду висувати свою кандидатуру на голову, так як є не партійний і однаково ставлюся до всіх груп і не залежний ні від одної з них. А там я зможу консолідувати нормальних людей, які є у всіх партіях. Маю честь!", - написав Віктор Русин.

Довідково. Русин Віктор Павлович народився 24 серпня 1962 року в місті Свалява Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх - з 1983 року.

У 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Того ж року був призначений оперуповноваженим, а згодом і старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

У 1997 році Віктор Русин був призначений начальником Ужгородського відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область. Там він знайомиться з Володимиром Гройсманом, який був мером Вінниці.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com