image

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко поїхав відпочивати в Дубаї

Під час війни в суспільстві неодноразово звучала теза про те, що можновладцям негоже їздити по морям в той час, як українці щодня гинуть на війні, захищаючи право людей (в тому числі і право Чубірка) жити у вільній країні, - повідомляє Закарпатське ТБ.

Володимир Зеленський нещодавно наголосив чиновникам, що непотрібні вояжі закордон треба припиняти і ліквідував дипломатичні паспорти у двох сотень нардепів.

Однак Володимир Чубірко не підпорядковується президенту. Чубірка обирають депутати обласної ради - обрали його восени минулого року (до речі, за ініціативи і підтримки ОПЗЖ).

Звісно, закон дає Чубіркові право поїхати в Емірати на море, так як він голова обласної ради. Однак, якщо він займає таку високу посаду і розповідає про свій патріотизм і піклування про людей, то як мінімум на знак солідарності з сотнями тисяч закарпатців міг би провести відпустку вдома.

Та й взагалі - чи доречно в такий непростий час високопосадовцю такого рівня брати відпустку, адже проблемам в області кінця краю не видно?

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com