image

Хто пожертвував закарпатцю Шуфричу будинок на 700 кв. м.?

Нещодавно держава зробила вільним доступ до Реєстру нерухомості, що дозволяє журналістам розстежувати відповідність задекларованої нерухомості нашими чиновниками та політиками, до реальної власності.

Журналісти «Слідство Інфо» дослідили таке собі село на Київщині Козин.

Селище Козин під Києвом – одне з найвідоміших і найелітніших місць проживання українських багатіїв. В переліку власників нерухомості і землі тут можна знайти чимало цікавих прізвищ.

«Найсвіжіша новинка тут – у відомого парламентського забіяки, екс-регіонала, а нині представника «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича. 701,5 квадратів нерухомості на Старокиївській, 110 оформили на нардепа у квітні цього року. При цьому, Нестор Іванович не купував собі елітну нерухомість. Її йому…подарували. Так солідний перелік нерухомості войовничого обраця в у його свіжій декларації про доходи поповнився ще одним рядком.

З’ясувати ім’я таємничого дарувальника нам не вдалося – за весь парламентський тиждень Нестор Шуфрич жодного разу не з’явився на засідання Ради. Його телефон не відповідав, а помічниця терпляче тримала оборону, заявляючи, що не знає, коли депутат повернеться», - йдеться в матеріалі «Слідство Інфо».

Нагадаємо, що закарпатському політику Нестору Шуфричу фактично належить футбольний клуб вищої ліги «Говерла» (номінально ним керує син Нестора Іван Шуфрич). І протягом майже всього сезону цей клуб на слуху через те, що футболістам не виплачуються зарплати. Кажуть, що це може свідчити про фінансові проблеми Нестора Шуфрича. Як виявилося, так воно може й бути, бо хтось пожертвував закарпатцю будинок на 700 квадратних метрів. Цікаво лише, за які такі заслуги.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com