image

Із новою поліцією про злидні в ДСНС всі дружно забули, - Балога

Ми вже повідомляли, що нардеп від Закарпаття Віктор Балога критикував владу, яка піариться на новій поліції. Полтик переконаний, що поліція - це не те, що наразі необхідно суспільству. У своєму наступному пості у соцмережі Фейсбук нардеп критикує владу через те, що вона переключилася на нову поліцію, а тим часом хлопці з Державної служби України надзвичайних ситуацій не мають ні обмундирування, ні пального, щоб виїхати на місце пригоди. 

"Так як у Чорнобилі нічого не горить і з Непалу не потрібно забирати українських туристів, то і про злидні в ДСНС всі дружно забули.

Зате, усі переключилися на нову поліцію. Так хочу вам сказати, друзі, що кожного разу, коли бачите на вулиці патруль в крутій формі і на новенькому «Пріусі», просто згадайте, що в ДСНС хлопці не те, що обмундирування не мають. У них часто немає пального, щоб виїхати на місце пригоди, не те, щоб кататися по місту на мигалках.

Забезпечення підрозділів ДСНС паливно-мастильними матеріалами здійснюється на рівні 10-15%. Техніка переважно стоїть з сухими баками. Пальне виділяється тільки тоді, коли людей піднімають по тривозі.

На цьому тлі, нова поліція виглядає мажорами. Я звичайно за них радий, але уявіть собі контраст в рамках одного міністерства: з одних зробили народних улюбленців, дали форму, рації і новенькі машини, а інші – як були, так і залишаються неграми (не прийміть мене за расиста), які виконують найскладнішу роботу, яким нічого не виділяють і чиїми життями постійно прикривають власний непрофесіоналізм. Зате, коли спалахне чергова нафтобаза, про них знову згадають і знову поженуть на убій без обмундирування, без техніки і засобів для гасіння", - написав Балога.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com