image

Кеменяш не став головою Закарпатської облради

Керівник обласної "Батьківщини" Олександр Кеменяш не став головою облради. Не вистачило одного голосу.

В Закарпатській облраді було створено неформальну "більшість" із депутатів фракцій Єдиного Центру, "Батьківщини" та Партії угорців. Попри всі намагання керівника фракції "Солідарність", голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля схилити на свій бік фракцію угорців, або "Батьківщини", нічого з цього не вийшло.

Таким чином, фракція партії Віктора Балоги Єдиний Центр отримала союзників, які ствоили більшість у складі 34 депутатів, які висунули голову фракції "Батьківщина" Олександра Кеменяша на голову облради. Це викликало обурення голови фракції "Солідарність" Геннадія Москаля, який звинуватив фракцію "Батьківщина" у зраді.

Після кількох перепалок і демаршів, а також псування скриньки для голосування і пошуку вибухівки міліціонерами, питання про обрання Кеменяша голової облради таки було поставлено на голосування. Під час голосування біля скриньки постійно стояв помічник Олександра Кеменяша, депутат облради Антон Ліврінц, який слідкував, щоб скриньку знову не вкрали.

Головуючий на сесії Золтан Лендєл оголосив результати голосування: 32 "ЗА" і 1 "проти" і 1 "утримався". Не вистачило одного голоса. 

Москаль на це сказав: "І серед вас є люди, які мають совість".

Зараз Олександр Кеменяш є близьким до Віктора Балоги. Ця близькість пояснюється деякими експертами крупним фінансовим боргом Кеменяша Балозі.

Як ми прогнозували відразу після виборів, Балога виграв битву за обласну раду у Москаля.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com