image

Колишній голова Іршавської РДА Товстий став радником в.о. голови Закарпатської ОДА

Колишній голова Іршавської РДА Віктор Товстий призначений радником в.о. голови Закарпатської ОДА Олексія Гетманенка.

Про це йдеться в інтерв’ю Віктора Товстого виданню rionews.com.ua.

- На запитання журналіста, чому винесподівано пішли з посади голови Іршавської РДА Віктор Товстий відповів: «Все просто, мені запропонували попрацювати на вищому рівні, бути корисним для всього Закарпаття. І наразі мене призначено радником з економічних питань в.о. голови Закарпатської ОДА. Це велика відповідальність і в той же час цікава робота, у якій буду намагатися використати весь свій потенціал».

Він також спростував повідомлення про те, що був звільнений з посади голови РДА через виявлений у нього паспорт іноземної держави.

«Я просто дивуюся, як ЗМІ можуть вигадувати різні історії і поширювати їх. При цьому, ніхто мене навіть про це не запитав. Невже дійсно хтось думає, що чиновників перевірять на наявність у них громадянства вже після призначення? Звичайно, ні. Ще до призначення було перевірено не лише можливість отримання мною паспорта іншої держави, але й всю мою політичну, громадську та бізнесову діяльність, мою декларацію та морально-вольові якості. І вже лише потім підписується призначення на посаду. Тому, все це вигадки і навіть не розумію, кому це потрібно», - розповів Віктор Товстий.

У Закарпатській ОДА нам підтвердили, що Віктор Товстий став радником Олексія Гетманенка і надали копію відповідного розпорядження.

90599178_538584280181151_3951899211204657152_n

До речі, днями також було призначено радником в.о. голови Закарпатської ОДА Олексія Гетманенка з питань охорони здоров’я Володимира Марковича.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com