image

Колишній соратник Балоги очолив партію Ляшка в Закарпатті

Колишній соратник Віктора Балоги, гендиректор мукачівського телеканалу "М-Студіо" Володимир Шубець очолив закарпатський осередок Радикальної партії Олега Ляшка

Про це повідомив член Радикальної партії, закарпатський громадський активіст Роман Келемен.

"Наші Радикальні ряди поповнились новими впливовими членами партії ,а саме міську організацію РПЛ в м. Мукачево очолив директор «Дочірнє підприємство Телерадіокомпанія "Мукачево "М-студіо" виробничо-комерційного товариства з обмеженою 
відповідальністю "Продюсер" Шубець Володимир Омелянович. Збори проходили в ресторані «Вишневий Сад», а сам Шубець є наближеною і довіреною людиною народного депутата Петьовки В.В., який, навірно, теж перейде до лав Радикальної партії. Радикальна партія стає популярною на Закарпатті і зараз М-Студіо буде висвітлювати роботу Радикальної партії на Закарпатті", - написав Роман Келемен.

Тут варто нагадати деякі деталі.

Насправді, Володимир Шубець був вірним соратником лідера Єдиного Центру Віктора Балоги. Віктор Балога безтурботно вважав, що очолюваний Шубцем телеканал повинен висвітлювати події так, як того забажає сам Балога. Однак стався крен.

Спвізасновниками телеканалу "М-Студіо" є і двоюрідний брат Віктора Балоги Василь Петьовка. Якщо прослідкувати за "Вікіпедією", то останнє політичне пристанище у Василя Петьовка і досі є Єдиний Центр. Однак, це не так. Наприкінці 2015 року брати посварилися і Балога вигнав Петьовку з партії.

Василь Петьовка сильно не засмучувався і перейшов до фракції "Воля Народу" і почував себе самодостатнім політиком. Він таки відчував потребу в інформаційних ресурсах і зрозумів, що разом з дружиною має більше акцій на телеканалі "М-Студіо", ніж Балога. Про це шепнув і директорові Володимирові Шубцю, мовляв, Балогу час відсторонити від формування інформаційної політики телеканалу, а якщо буде незадоволений, то я тебе прикрию.

Віктор Балога був не просто незадоволений, але й дозволив собі "розпустити руки", побивши Володимира Шубця у присутності колективу телеканалу.

Піднявся шум і Балога намагався згладити інцидент, мовляв, були виключно чоловічі розбірки. Але Шубець відмовився забирати заяву з поліції.

Віктор Балога вирішив піти іншим шляхом, щоб помститися Шубцю. Свого часу він роздавав "своїм" людям подарунки у вигляді нерухомості та пільгової оренди майна під бізнес. Володимиру Шубцю від Балоги дістався кінотеатр "Перемога". Син Віктора Балоги Андрій, який нині є мером Мукачева, вирішив забрати бізнес у кінотеатрі у Володимира Шубця, розірвавши з ним угоду.

Однак у місті здійнявся шум. Шубець використав своє телебачення для критики дій керівника міста. Балоги і тут програли і пішли з Шубцем на мирову.

І ось зараз Шубець вже йде в самостійне політичне плавання. Однак, як зазначає Келемен, до "№радикалів" повинен пристати і Василь Петьовка, тому автономність Шубця буде умовною. Ну а те, що телеканал буде висвітлювати роботу Радикальної партії - це вже виключно совкове заключення в сучасному дусі свободи преси по-українськи.

Степан Форкош для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com