image

Куди поведуть Гройсмана в Закарпатті

До Ужгорода прибуває урядовий пул з підготовки візиту глави уряду Володимира Гройсмана

Володимир Гройсман прибуде до Закарпаття у п'ятницю 11 травня. Наразі до Закарпаття прибуває урядовий пул, який готуватиме візит глави уряду. Це не тільки люди, які відповідають за безпеку під час візиту, але й ті, які повинні мінімізувати можливі ексцеси і організувати бездоганну картинку для телерепортажів і всі зустрічі повинні проходити злагоджено і вчасно. 

Наразі в соцмережах жартують, що маршрут Володимира Гройсмана можна відстежити за тим, де в нагальному темпі підрихтовують дороги.

Насправді, Володимир Гройсман буде в ОДА на Народній в Ужгороді, також відвідає Мукачівський район. Тут прем'єр-міністра повезуть в Бобовище на винний завод, де обговорюватиметься питання виноробства. Як ми повідомляли, Верховна Рада прийняла зміни до законодавства, якими дозволила виноробам виходити на ринок без спеціальних дорогих ліцензій. Ця новина була доволі позитивно зустрінута в Закарпатті. На цій темі і буде піаритися глава уряду в нашій області.

Очікують Гройсмана і на автомобільному підприємстві "Єврокар" в Соломоново. Саме тут і відбудеться круглий стіл з бізнесменами та керівниками крупних підприємств краю. Саме ця картинка буде домінуючою на екранах телебачення.

Загалом, попри запевняння самого Володимира Гройсмана в тому, що він не має наміру балотуватися в президенти України на виборах 2019 року, у нього таки є певні політичні амбіції. Не виключено, що під Гройсмана буде створено політичний проект, а візитом в Закарпаття він відкриває такий собі презентаційний тур Україною. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com