image

Мінування, як засіб стримуванняі протидії місцевому самоврядуванню - Ганущин

Екс-голова Львівської облради, наш земляк із Рахівщини, Олександр Ганущин коментує провокації із "мінуванням" будівлі облради на Закарпатті

Вже вчетверте зривається засідання Закарпатської обласної ради зза повідомлень про нібито «замінування» сесійної зали у будинку обласної влади.  

Судячи з усього, знайдено дуже «оригінальний» спосіб стримування роботи самоврядного органу. Кажуть, перші рази цілі спецпідрозділи охороняли депутатів, щоби вони не розпочали засідання бо не дай Бог таки дійсно є міни … 

Враховуючи «нульову» реакцію правоохоронної системи на ці системні дії стримування проведення засідань, вангую, що попереду реплікація такого «Закарпатського кейсу» на інші місцеві ради.

Приміром, першому варто озброїтися і задуматися щодо протидії Віталію Кличку. Бо Київську міську раду можуть почати «мінувати» одразу після прийнятого закону про КМДА. Це щоб напевне не дати Кличку протидіяти у відповідь на відбирання повноважень.

Львівську обласну раду можуть запросто почати «мінувати» на час коли пробуватиме ухвалити якусь гостру політичну заяву в адрес діючої влади.  

Та зрештою, будь-який забудовник у великому місті має безліч інтересів на сесії чи виконкомі ради.  То ж може «боротися» через «міни»  проти створення скверу на місці вже початої незаконної будови тощо. Варіантів може бути дуже багато.

Повертаючись до рідної Срібної землі, то беззаперечний факт, що правооохоронці знають і розуміють чиї вуха стирчать. Бо останні  ролики на тему «закарпатських сепаратистів» це на жаль, реальність. І знову ж таки, після «справ» з Юрченком і Трухіним система не поспішає.

Щиро раджу депутатам обласної ради задіяти весь арсенал заходів,  від звітів правоохоронців, превентивних вибухотехнічних заходів до прохання провести зірвану сесію в приміщеннях поліції, прокуратури чи служби безпеки. Борітеся - поборете!

Ганущин Олександр, уродженець Рахова, голова Львівської обласної радиу  2015-2020 роках

Як ми повідомляли, на Закарпатті вже кілька разів надходили анонімні повідомлення про замінування будівлі облради.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com