image

Москаль пересварився з міською радою Рахова через імпічмент Президента

Рахівська міськрада вимагає імпічменту Президента. Москаль проти.

Рахівська міськрада вчора на сесії голосувала питання щодо розгону силовими структурами табору перед Верховною Радою. Через цей розгін було поставлено на голосування питання вимоги відставки глави МВС Арсена Авакова, відставки Генпрокурора Юрія Луценка, а також вимога імпічменту Президента Петра Порошенка.

За ці питання проголосувало 17 депутатів. 10 депутатів були відсутніми. Таким чином, рішення було прийнятим.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вважає, що це рішення було виключно політичним і не несе жодного правового наслідку. 

Москаль каже, що саме в цей день мав розмову з главою уряду щодо вирішення питання покращення матеріального становища мешканців гірських районів Закарпаття шляхом надання додаткових пільг та соціальної допомоги, аж тут міськрада районного центру гірського району приймає безпідставне політичне рішення про імпічмент Президенту.

Сердитий Москаль пообіцяв скасувати рішення Рахівської міськради в Закарпатському окружному адміністративному суді і впевнений, що суд задовольнить його скаргу.

"Після цього особисто я ініціюю перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Рахівської міськради й призначення позачергових виборів", - пригрозив Москаль. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com