image

Москаль вибачився перед олігархом, щоб зберегти коаліцію в облраді

Щоб зберегти коаліцію в Закарпатській облраді з фракцій партії "Відродження" та БПП, голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю довелося вибачитися перед олігархом Віталієм Хомутинником

Як ми повідомляли, Геннадій Москаль нещодавно влаштував демарш, попросивши власної відставки з посади голови Закарпатської ОДА у випадку, якщо центральна влада не перестане тиснути на керівництво Закарпатської митниці і надсилати сюди козачків. Після заяви Москаля фракція "Відродження" в Закарпатській облраді оголосила, що припиняє з ним співпрацю, якщо той не вибачиться.

І соь щойно прес-служба Закарпатської ОДА розповсюдила вибачення Геннадія Москаля перед фінансистом партії "Відродження", олігархом-нардепом Віталієм Хомутинніком.

"Нещодавно в одній із заяв Геннадія Москаля була озвучена інформація про причетність Віталія Хомутинніка до незаконних кадрових змін, що мали відбутися на Закарпатській митниці.
– Інформація виявилася неперевіреною, – заявляє Геннадій Москаль. – Спроба рейдерського захоплення митниці і всієї Закарпатської області дійсно мала місце, але Віталій Хомутиннік і політсила, яку він представляє (Партія "Відродження"), до цього не причетні. Тільки-но я з'ясував це – подзвонив безпосередньо народному депутату.
Ми порозумілися і вирішили, що цей інцидент не стане перешкодою для нашої подальшої співпраці. Принагідно я запросив Віталія Хомутинніка до Ужгорода на Дні добросусідства України й Словаччини 21 травня. А депутатів Закарпатської обласної ради з фракції «Відродження» запрошую на круглий стіл для обговорення соціально-економічного становища області й вирішення першочергових завдань для його покращення", - йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com