image

На Закарпатті організовано чергову провокацію проти кандидата в нардепи від угорської громади

Найбрудніша кампанія на Закарпатті проводиться в окрузі №73 з центром у Виноградові

В жодному окрузі немає такої брудної кампанії, як це є в окрузі №73 і весь бруд йде проти одного кандидата - представника угорської громади Василя Брензовича.

При цьому поліція майже не реагує на таке свавілля.

Як ми повідомляли, саме по цьому округу було зафіксовано першого двійника. І цим двійником став Василь Брензович із Великоберезнянщини, який є звичайним волоцюгою. 

Деякі двійники були зареєстровані і в інших округах, але майже всіх їх потім зняли з реєстрації, а от Брензовича залишили.

Згодом штаби опонентів Брензовича організували знищення його агітаційних матеріалів. Було облито фарбою білборди лідера угорців Закарпаття. 

5d28471ac516d-66614776-1336211246531594-480796158285840384-n

Далі підключилася і влада, яка також може стояти за одним із штабів опонентів. З якогось дива було проведено обшуки в угорськомовних селах, що викликало лише відвертий гнів у населення. 

Згодом вже підключилися органи центральної влади та силовики, які знайшли кримінал і порушили справи за надаманими приводами щодо дизайнерського оформлення угорськомовної газети. Заступник міністра МЗС договорився до того, що побачив у газеті ознаки приєднання території Закарпаття до Угорщини. І це при тому, що в газеті навіть близько не було зображено саму територію Угорщини, а використання національних кольорів Угорщини не заборонено так само, як і вивішування національних прапорів на держбудівлях. 

Ну а сьогодні на цьому окрузі штаби опонентів поширили компроментуючі листівки, на яких ніби то екс-президент України Петро Порошенко закликає голосувати за Брензовича. Опоненти-провокатори при цьому добре знали, що у цьому регіоні надзвичайно низький рейтинг у Порошенка.

І тепер цікаво, як на це реагуватимуть правоохоронці. Чи будуть вони шукати винуватців. Адже їх знайти не важко. У типографії однозначно повинен бути замовник на виготовлення цих листівок. 

Нагадаємо, що головними опонентами Брензовича на цьому окрузі є Павло Балога та Владіслав Поляк. Люди з великими статками сумнівного походження. 

Степан Форкош для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com