image

На Закарпатті зафіксовано незаконне втручання в роботу офіційного сайту обласної ради

Протистояння в Закарпатській обласній раді отримало несподіваний поворот

Як ми повідомляли,  депутати Закарпатської облради більшістю голосів відсторонили голову облради Олексія Петрова.

Все почалося з того, що Петров затіяв так звану оптимізацію медичних установ. Це викликало протест. Було зрозуміло, що Петров не зможе на сесії облради "протягнути" питання об'єднання медзакладів, тому голова облради видав наказ про перенесення сесії на 25 листопада. Однак більшість депутатів таки вирішила провести сесію. Більше того, на ній більшістю голосів було відсторонено Петрова з посади голови облради.

Петров назвав це рішення незаконним і поскаржився в силові структури. Соратник Петрова по партії, куратор Закарпаття від "Слуг Народу" Микола Тищенко встав на захист Петрова і назвав те, що відбулося в облраді "військовим переворотом".

А тим часом відбувалися кяісь незрозуміли речі навколо офіційного сату облради.

На ньому появилося рішенн'я про відсторонення олексія Петрова з посади, однак, як повідомляє сайт Мукачево.нет, керівник апарату облради Юрій Гузинець намагався вночі проникнути в кабінет, де був комп'ютер-сервер, щоб видалити це рішення з сайту облради.

За інформацією сайту, близько десятої години вечора в будівлі облради раптово зникло світло, а потм туди проник Юрій Гузинець та ще дві особи.

Їх затримала поліція.

У той же час сам керівник апарату подав у поліцію заяву про злочин щодо незаконного проникнення в адміністрування сайту облради і розміщення там розпорядження про відсторонення голові облради Петрова. Незаконність публікації пояснюється тим, шо ніби то таке розміщення повинно було пройти регламентоване погодження в апараті ради.

Ну і вже зовсім абсурдна ситуація. На сайті облради було розміщено розпорядження Олексія Петрова про перенесення сесії облради на 25 листопада. Спочатку це розпорядження було розміщене о 10:47, тобто, за 13 хвилин до початку сесії. Однак згодом, на сайті якимось чином було поміняно час розміщення цього розпорядження на 10.24.

 

Хто поміняв час публікації цього розпорядження - невідомо і з цим також повинні розібратися правоохоронці.

1635685346_1635446195_bezymjannyj 1635685439_bezymjannyj
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com