image

На кого робив ставку Кремль для дестабілізації ситуації в Закарпатті

Росія планувала дестабілізувати ситуацію в Закарпатті цієї осені і для цього хотіла використати кількох закарпатських політиків

23-го жовтня, хакерська спільнота під назвою "Кіберхунта", на своєму сайті опублікувала скан-копії переписки, як зазначено у повідомленні, Суркова В.Ю. та Карпова П.Н.  http://cyberhunta.com/news/

Йдеться про Владислава Суркова – помічника президента Російської Федерації, який відомий своєю активною роллю у анексії Криму та агресії Росії та Павла Карпова, помічника Суркова, колишнього співробітника адміністрації президента РФ, якому інкримінують активну участь у створенні так званої ЛНР, викрадення Надії Савченко.

В оприлюдненій хакерами переписці помічника Путіна детально описано, як організувати дестабілізацію в нашій області. Серед іншого, плани з перекриття кордонів, використання Румунії та Угорщини, а також русинських організацій та політиків, які наближені до кума Путіна Віктора Медведчука.

Радник міністра МВС України Антон Геращенко повідомив, що документи, які українські хакери вилучили з пошти помічника Путіна Суркова, є справжніми. "Взлом почты Владислава Суркова - правда. Документы выложенные Киберхунтой - достоверные", - написав Геращенко у "Фейсбук".

Наразі ще жоден із згаданих політиків Закарпаття не робив спростувань.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com