image

На виборах мера Ужгорода Рятушняк програв Щадею лише 100 голосів і має намір судитися

Неоднозначною є ситуація на виборах мера Ужгорода, де розрив між другим та третім місцем доволі малий

Беззаперечним лідером після першого туру став чинний мер Богдан Андріїв, який випередив своїх найближчих конкурентів Віктора Щадея та Сергія Ратушняка на 2500 голосів. А от розрив між другим та третім місцем зовсім незначний. Наразі за паралельним підрахунком кількох штабів Щадей випереджає Ратушняка на 110 голосів.

Untitled-1

При цьому, екзит-поли Шустера вказували зовсім іншу картину: розрив між Андріївим та Щадеєм не більше тисячі голосів і так само розрив між Щадеєм та Ратушняком на користь Щадея.

Спочатку Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук змирився з третім місцем, однак, коли стало відомо, що розрив зовсім малий, він написав, що має намір судитися зі Щадеєм і причиною є "некоректна та брехлива" реклама Щадея у соцмережах навіть у день виборів.

Всього на замовлення Щадея за "день тиші" та в день голосування в інтернеті демонструвалося 6 відео з явним компроматом на Ратушняка.

Проти такого розкладу зовсім не проти Богдан Андріїв, якому краще у фінальному турі знову зустрітися з Ратушняком, ніж зі Щадеєм, якого підтримує як голова ОДА Олексій Петров, так і лідер Рідного Закарпаття по Ужгороду Роберт Горват.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com