image

ОПЗЖ намагається взяти реванш в Ужгороді

Стало відомо, хто і за що ініціював відставку Секретаря Ужгородської міськради 

Як ми повідомляли, Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання повноважень.

З його слів, заява була написана після того, як в раді деякі депутати почали збирати підписи за його відставку. Причини збору підписів не були оприлюднені, однак сьогодні ряд ЗМІ поширили повідомлення, що ініціатива виходила від одіозних депутатів ОПЗЖ. І сталося це після того, як з ініціативи саме Арсена Мелкумяна фірма, яка належить одному з лідерів ОПЗЖ у міськраді Андрію Погорєлрву, змушена була платити за розміщення рекламних білбордів так, як платять й інші фірми.

За ініціативою стоїть і забудовник Маєрчик, який руйнує древні мури набережної в Ужгороді. 

Як не дивно, до ініціативи фракції прихильників Медведчука швидко доєдналися й ряд депутатів від фракцій Рідне Закарпаття та Солідарність. Саме ті депутати, які замішані у земельних аферах. До прикладу, чого варта інформаційна компроментуюча кампанія колишнього журналіста, а зараз лідера фракції Рідне Закарпаття Віталія Глаголи. Глагола також входить до земельної комісії і добряче заплямований своїми "земельними голосуваннями".

У тій же обоймі "збирачів підписів" виявився і порошенківець Болонкін. 

Власне, ось і список підписантів. 

12958

Ну і явно у провокаторів є свій план у тому, кого ж поставити на посаду Секретаря міськради і медведчуківці разом з іншими провокаторами від олігархічних фракцій вирішили проштовхнути на цю посаду депутата Ігоря Чорнія. Мовляв, він з фракції Слуга Народу, яка має квоту на цю посаду.

І це при тому, що сам Арсен Мелкумян на засіданні фракції пропонував на посаду Секретаря міськради найпродуктивнішого депутата міськради Олександра Волосянського.

У всій цій історії дивує позиція голови Закарпатської ОВА та голови осередку партії Слуга Народу на Закарпатті Віктора Микити. 

"Із позицією сепаратистів-контрабандистів усе зрозуміло, не зрозуміла позиція головного Слуги області Віктора Федоровича.
Чому на другому році війни із московитами, не вигнати усю цю нечисть із рад, щоб не розхитували суспільство?
Питання риторичне. Невже у Віктора Федоровича такі слабкі позиції, щоб дозволяти усіляким сепарам здійснювати свої чорні плани, які їм не вдалось здійснити 24.02.2022 року", - йдеться у дописах закарпатських груп в соцмережах.

реванш

 

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com