Пацкан порадив, що робити Москалю (ВІДЕО)

Народний депутат від БПП Валерій Пацкан закликав голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля "прибрати емоції" і "йти далі". Про це він заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради.

"Я вважаю, що це більш емоційне рішення, треба сісти розставити крапки над "і", дійсно, викликати тих, хто не відпрацював, хто повів себе неправильно в кампанії, зокрема це були силовики, я підкреслюю це, тому що мітинг протесту, який відбувся перед Закарпатською ОДА, був не проти Москаля і не проти політичної партії "Солідарність", а був проти того тотального підкупу, який відбувся сьогодні у Закарпатській області. Треба трошки прибрати емоції, подивитися тих, хто винен, витягти з цього наслідки і йти далі працювати. Це не на користь ні Пацкану, ні Москалю, я пояснюю, і якщо Геннадій Геннадійович захоче попити чаю, охоче запрошую, я думаю, що всі крапки будуть розставлені", - зазначив Пацкан у коментарі "112". 

Раніше з неофіційних джерел стало відомо, що голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль подав заяву про відставку з посади. Згідно з інформацією, однією з причин відставки може бути конфлікт Москаля з лідером обласної організації БПП та керівником обласного виборчого штабу Валерієм Пацканом. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com