image

Політологи міняють Балозі імідж, або він просто перегуляв?

Останні коментарі закарпатського політика Віктора Балоги стали більш агресивними і простолюдними

Протягом тривалого часу відсторонений від великої політики закарпатський нардеп Віктор Балога неймовірно активно коментував у соцмережах майже всі актуальні події, які відбувалися в Україні та Закарпатті. Було очевидно, що політологи створюють йому архетип мудреця. Ті, хто добре знає Віктора Балогу, дивувалися доволі інтелектуальними та грамотними коментарями Балоги в соцмережах.

Але згодом виявилося, що автором дописів був не Балога. Як ми повідомляли, парламентський фотограф Влад Содель зафіксував переписку між політичним експертом Юрієм Палійчуком з Віктором Балогою. Палійчук саме погоджував з Балогою текст ніби то звернення Віктора Балоги до Президента України Петра Порошенка.

Після цього викриття Віктор Балога на певний час перестав "світитися" в соцмережах, вичекавши паузу, щоб все затихло і забулося. 

Згодом він (або не він) знову писав свої спостереження і всі вони були досить виваженими і мудрими.

І ось останнім часом щось різко помінялося в тональності коментарів Балоги у соцмережах. Вони стали різкими і брутальними, що суперечать правилам архетипу "мудреця", а більше підходять шаблонам архетипу "свій хлопець".

Ось лише деякі його останні коментарі в соцмережах:

"Вважаю, Порошенку потрібно вийняти голову з піску та ініціювати перед урядом Ізраїлю перенесення нашого посольства з Тель-Авіва до Єрусалиму, розпочавши цей рух синхронно з Трампом".

"Розумію, що перебуваючи на свята в теплих краях, наприклад в Іспанії, президент, прем'єр, або міністр повинен думати про стан доріг та чистку хоча би міжнародних трас. Бо гіршого стану доріг та очистки за 25 років не було, євроінтегратори хренові".

"Те що владу в Україні тримають бариги - чиста правда. А якщо точніше, то всі, хто в цій владі працює або працював, - теж бариги.
Нічого особистого, просто уточнення. І непотрібно йти у владу бариг, а потім критикувати.
ПІЗНО ПИТИ "ПОЛЯНУ КВАСОВУ" )))".

Тепер не зрозуміло, чи то Віктор Балога дійсно міняє імідж, або ж він на Новорічні свята приїхав додому на Закарпаття і після гарного застілля вирішив ігнорувати стиль та етикет.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com