image

Що пов'язувалого вбитого вночі Живага із закарпатськими політиками

Сьогодні вночі, найімовірніше пострілом в голову, було вбито мера міста Старобільська на Луганщині Володимира Живага.

Володимир Живага був активним членом громадського руху кума Путіна Віктора Медведчука "Український вибір" і добре був знайомий з багатьма закарпатськими політиками та громадськими діячами.

Більше того, у жовтні 2013 року він відвідав Закарпаття і в Ужгороді взяв участь в конференції "Федеративний устрій як гарантія суверенітету".

Ця конференція, яка мала б бути цікавою для співробітників СБУ, насправді пройшла без будь яких проблем. А відбулася вона у прес-центрі видання "Вся Закарпатська правда", яке належить нинішньому лідеру Закарпатської обласної організації Європейської Партії України, депутату міськради від цієї партії, Івану Волошину. Це був період, коли Волошин пішов від Балоги і приткнувся до "регіоналів".

На цій конференції Медведчука були й інші одіозні персони Закарпаття. Зокрема, нинішній депутат Мукачівської міськради Іван Чубірко взагалі відкривав цю конференцію і зачитував вітальне слово від Медведчука. На той час Чубірко очолював "Український вибір" Медведчука в Закарпатті, а нині він став депутатом від партії "Відродження".

Був присутній на цій сумнівній конференції і голова Союзу адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош.

Щоб зрозуміти, що це було зібрання, то варто відзначити, що відразу після виступу Володимира Живага, якого застрелили сьогодні вночі, виступав отець Димитрій Сидор, якого правоохоронні органи звинувачують в сепаратизмі.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com