image

Слуги Народу об'єдналися з партіями Медведчука та Коломойського, бо не мали контролю над бюджетною комісією - Петров

Голова Закарпатської облради Олексій Петров намагається виправдати створення аномальної коаліції більшості в облраді

Як ми повідомляли, на сесії Закарпатської облради у четвер було формально створено нову коаліційну більшість, до якої увійшли фракції партій Слуга Народу, ОПЗЖ (Медведчука), За майбутнє (Коломойського), КМКС (Брензовича) та Команди Балоги.

Створення такої більшості свідчить про те, що на Закарпатті абсолютно ігноруються заяви президента Зеленського про необхідність боротьби з олігархатом. 

Тим не менше, голова облради Олексій Петров намагався якось виправдати дивну позицію Слуг Народу на Закарпатті. Але його виправдання було занадто примітивним. На своїй сторінці у Фейсбук Петров повідомив, що на Закарпатті багато що не ремонтувалося і не будувалося, бо... у Слуг Народу не було контролю на бюджетною комісією в облраді. 

"Коли ви у мене запитуєте, чому я не проводжу прямих ефірів, чому не ремонтується та чи інша дорога, а я не можу вам відповісти, як рік тому, бо президентська фракція не впливає на рішення тієї ж бюджетній комісії - це не ефективна робота обласної ради", - написав Петров.

Що такого вирішувала ця комісія, не враховуючи позиції і прохань Слуг Народу, голова облради не розповів.

І зараз цю комісію очолив родич Медведчука і лідер його партії на Закарпатті (ОПЗЖ) - Іван Чубірко. 

Петров однозначно лукавить. Він піддався настирливості "префекта" з Києва Миколи Тищенка, який має намір контролювати фінансові потоки на Закарпатті. І образ сильного та самостійного політика, який тривалий час ліпили піарники Петрова, розвалився вщент. 

Ну і наша Закарпатська область знову стала посміховиськом для всієї України, де ніяк не зрозуміють, чому у найзахіднішій області держави взагалі ще обираються в ради маргінали від партій Медведчука, Коломойського та екс-регіонали Януковича. Але це вже інше питання.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com